foto

John Boxer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Podezření
1989 Zítra na shledanou
1988 Maškaráda
1987 Kamarádi (TV film)
Sirotci
1986 Důvěrní cizinci (TV film)
Láska na inzerát (TV film)
Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
1984 Nebezpečné tajemství
Threesome (TV film)
1983 Rage of Angels (TV film)
Reuben, Reuben
1982 Vlastní spravedlnost
1981 Family Reunion (TV film)
Pevnost Apačů v Bronxu
Sousedé
Vlci
1980 Zuřící býk
1979 Začít znovu
1977 Bad
1970 Dragon Country (TV film)
1962 Requiem for a Heavyweight
1959 Miracle on 34th Street (TV film)
Ten Little Indians (TV film)

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
The Working Stiff (S02E22)
Silence (S02E21)
Intolerance (S02E20)
další epizody (11)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (20)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (10)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1950 NBC Television Opera Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace