foto

Gijs van de Westelaken

  • nar. 1952
    Geldrop, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Retrospekt
2015 De reünie
2014 2/11 Het spel van de wolf
Afscheid van de Maan
Zrání
2013 Matterhorn
Onder Invloed
2012 De verbouwing
Deal
2011 170 Hz
Někde dnes večer
2009 Terug naar de kust
Winterland
2008 Het wapen van Geldrop
2007 Funny Dewdrop
Interview
Rande naoko
2006 Oorlogsrust
2005 Masterclass
Ter ziele
2004 Super!
Visions of Europe
Šestého května
2003 Interview podle van Gogha

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
Loek en toch weer Anneke (E10)
Layla als Loek (E09)
Loek & Renate (E08)
další epizody (10)
2016 Vlucht HS13 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
De fractie (TV seriál)
Verstroefd (S03E10)
Grenzen stellen (S03E09)
Stekker eruit (S03E08)
další epizody (10)
2015 De fractie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (20)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2005 Medea (TV seriál)
2003 Najib en Julia (TV seriál)

Dokumentární

2018 Het nieuwe Artis
2014 Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film
2012 De Kolonisten van Hebron
2008 1Hour-99Years (TV film)
Het nieuwe Rijksmuseum
2006 Rooz-eh Tavalod
2005 Prettig weekend ondanks alles (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 2/11 Het spel van de wolf
2004 Super!

TV seriály

2005 Medea (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky