foto

Elise Aulinger

  • nar. 11.12.1881
    Mnichov, Bavorsko, Německá říše
  • zem. 12.2.1965 (83 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1956 Die Rosel vom Schwarzwald
Die fröhliche Wallfahrt
IA in Oberbayern
Rosel vom Schwarzwald
1955 Der Pfarrer von Kirchfeld
Eine Frau genügt nicht?
Sohn ohne Heimat
1954 Goldene Pest, Die
La paura
Sündige Dorf, Das
1953 Der unsterbliche Lump
Ehestreik
1952 Der Herrgottschnitzer von Ammergau
Der Komödienstadel - Der weißblaue Löwe
Der eingebildete Kranke
Die schöne Tölzerin
1951 Die Martinsklause
Grenzstation 58
Hanna Amon
Letzte Schuß, Der
Rausch einer Nacht
1950 Der Dorfmonarch
Der Geigenmacher von Mittenwald
Die Sterne lügen nicht
Zwei in einem Anzug
1949 Diese Nacht vergess ich nie
Madonna in Ketten
1948 Die Söhne des Herrn Gaspary
1945 Bravo, kleiner Thomas
Wir sehn uns wieder
1944 Der kleine Muck
Ich bitte um Vollmacht
1943 Der kleine Grenzverkehr
Die keusche Sünderin
Man rede mir nicht von Liebe
Peterle
1942 Anuška
Die heimlichen Bräute
Kleine Residenz
Prodaný dědeček
1941 Der siebente Junge
Scheinheilige Florian, Der
Venus vor Gericht
1940 Das sündige Dorf
Der Feuerteufel
Im Schatten des Berges
Pán v domě
Risque-tout, Les
Věrný pes Krambambuli
Věčný pramen
Wunschkonzert
1939 Die Pfingstorgel
Drei wunderschöne Tage
Král hor
Právo na lásku
1937 Der Schimmelkrieg in der Holledau
Spiel auf der Tenne
1936 Die Drei um Christine
IA in Oberbayern
Jugendsünde, Die
Král Kalifornie
Tys štěstí mé...
1935 Ehestreik
Er weiß was er will
In einem kühlen Grunde
1933 Kuß in der Sommernacht, Ein
S.A.-Mann Brand
1928 Hinter Klostermauern
1926 Siebente Junge, Der
1923 Martin Luther
1922 Favorit der Königin, Der
1921 Fest auf Hederlevhuus. Drama in einem Vorspiel und vier Akten, Ein

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky