foto

Nicholas Hamilton

  • nar. 4.5.2000 (20 let)
    Lismore, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Endless
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
To Kapitola 2
2017 Temná věž
To
2016 Tohle je náš svět
2015 Strangerland
2014 Long Shadows
2013 Time

TV seriály

2016 Wanted (TV seriál)
Utíkej, Lolo (S01E02)
2013 Mako Mermaids (TV seriál)

Dokumentární

2017 Klub smolařů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky