Reklama

Reklama

Nicholas Hamilton

Nicholas Hamilton

nar. 04.05.2000 (23 let)
Lismore, New South Wales, Austrálie

Zajímavosti (11)

To (2017)

  • V jedné z vystřižených scén je vidět, že Henry Bowers (Nicholas Hamilton) zabil kromě svého otce i své dva kamarády. (Senorgrinch)

To (2017)

  • Některé z kontroverzních pasáží z knihy zahrnujících děti byly z filmu vypuštěny. Např. masturbace mezi Patrickem (Owen Teague) a Henrym (Nicholas Hamilton). Patrick, který zabíjí svého bratra. Beverlyin otec (Stephen Bogaert), který bije svoji dceru (Sophia Lillis). A scéna s orgiemi v kanálu. (Delock)

To (2017)

  • Když se Andy Muschietti dostal k režii, studio chtělo, aby použil stejný scénář, který plánoval použít původní režisér Cary Joji Fukunaga, přičemž jedinými úpravami bylo vynechání kontroverznějších scén. Např. sex Henryho Bowerse (Nicholas Hamilton) s ovcí, ejakulace na narozeninový dort, nebo otec (Stephen Bogaert) Beverly (Sophia Lillis), který se pokouší dceru znásilnit. Muschietti požádal, aby mu bylo umožněno mírně upravit scénář, aby byl věrnější románu. K těmto změnám patřilo přidání Lepera (Javier Botet), Billovo (Jaeden Martell) koktání a také změna jmen. Muschietti také plánoval zařazení scény, ve které Richie (Finn Wolfhard) a Mike (Chosen Jacobs) používají domorodé tradice, aby získali vizi, která podrobně popisuje, jak se před miliony lety dostal Pennywise (Bill Skarsgård) na Zem. Kvůli nákladné počítačové grafice, která byla pro tuto scénu potřeba, byl byla ale scéna ze scénáře vypuštěna. (Delock)

To (2017)

Tohle je náš svět (2016)

  • Když Ben (Viggo Mortensen) učí děti, jak se správně bojuje, radí své dceři, aby mířila na játra nebo na ledviny. Když později sdělí dětem smutnou zprávu o smrti jejich matky, Rellion (Nicholas Hamilton) popadne lovecký nůž a v záchvatu hněvu vyrazí na zteč proti svému otci, přičemž se zaměří právě na játra. (HellFire)

Tohle je náš svět (2016)

  • Když se Rellion (Nicholas Hamilton) zraní při lezení na skálu, Ben (Viggo Mortensen) se ho snaží povzbudit slovy: „Nečekej žádnou kavalerii. Není nikdo, kdo by se nakonec zničehonic objevil a zachránil tě.“ Ke konci filmu sedí Ben sám u ohně s vědomím toho, že nechal všechny své děti u jejich prarodičů, když v tom se děti vyhrnou z autobusu, kde se schovávaly pod podlahou. (HellFire)

Herec

Reklama

Reklama