foto

Lisa Brenner

  • nar. 12.2.1974 (43 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Remains
2015 Dance Baby Dance
2014 Chavez
2011 Price of Happiness, The
2009 Little Fish, Strange Pond
2008 Slovo muže (TV film)
Zapomenutá minulost (TV film)
2007 I'm Through with White Girls (The Inevitable Undoing of Jay Brooks)
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2005 McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Crux, The
Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (TV film)
Pokoj vášně
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
Finding Home
Jak to dělaj kluci
2001 Alex in Wonder
2000 Patriot
1999 Brookfield (TV film)

TV seriály

2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Little Lost Boy (S03E04)
2014 We Are Angels (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražedné rande (S03E20)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nos (S02E04)
1999 Turks (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S05E12)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace