foto

Roselyn Sanchez

  • nar. 2.4.1973 (45 let)
    San Juan, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Roselyn Sanchez se narodila 2. dubna roku 1973 v San Juan v Portoricu. Vyrůstala po boku svých tří starších bratrů. Odmala pořádala pro svoji rodinu taneční vystoupení a chodila do pěveckého zboru. Navštěvovala školku v San Juan a později absolvovala University of Puerto Rico. V roce 1991, když jí bylo osmnáct let, tak se přestěhovala do New Yorku, kde chodila na kurzy hraní, tance i zpěvu. O rok později se vrátila do rodné země, kde ji čekal její filmový debut v komedii s Kurtem Russellem KAPITÁN RON.

Později na nějaký čas zakotvila v seriálech "As the World Turns" a "Fame L.A.". Účastnila se různých soutěží krásy, jako je Miss Puerto Rico Petite nebo Miss American Petite. Postupně se jí začalo dařit coby modelce i herečce. Objevila se na obálkách časopisů Maxim, FHM nebo Stuff. První výrazné role dostala v komediích KŘIŽOVATKA SMRTI 2 a PLNOU PAROU VZAD. Hostovala v seriálech "Dragnet" a "Kojak". Doposud největší hereckou příležitost ji poskytl seriál BEZE STOPY, kde ztvárňuje vyšetřovatelku Elenu Delgado. Za tuto roli byla nominovaná na ceny ALMA a Image Award.

Jako producent a scénárista se podílela na hudebním filmu YELLOW. Na kontě má i album Borinqueña z něhož pochází i singl "Amor Amor", který bodoval na Latin Grammy. Byla vdaná za herce Gary Stretche, ale po třech letech se rozešli. V běžném životě je Roselyn horlivou bojovnicí za práva zvířat a je členkou nadace PETA. Momentálně je zasnoubená s hercem Ericem Winterem a svatba je naplánována na příští rok. V roce 2006 byla hostem na turné dívčí kapely Pussycat dolls, jejichž turné úspěšně zakončili v Las Vegas. Její blízcí ji přezdívají Popi nebo Ros. Naposledy jsme ji mohli vidět ve filmech PLÁN HRY a VENUS A VEGAS.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

Filmy

2018 Traffik
2016 Death of a Vegas Showgirl (TV film)
2012 Povinnost a čest
2010 Venus & Vegas
2009 Perfect Sleep, The
2007 Plán hry
2006 Yellow
2005 Cayo
Kojak (TV film)
Mimo zákon
Shooting Gallery
Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
Zpátky do školy
2004 Larceny
2003 Angel
Všechny chtějí Papiho
Zelené peklo
2002 Miss Miami (TV film)
Nightstalker
Plnou parou vzad!
2001 Křižovatka smrti 2
1999 Blázniví únosci
1992 Kapitán Ron

TV seriály

2018 Grand Hotel (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
další epizody (10)
2015 Telenovela (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (13)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (13)
Newsreaders (TV seriál)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2003 The Disco Ball (koncert)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Hip-Hop Honors (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Módní policie (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Enrique Iglesias ft. Romeo Santos: Loco (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Yellow

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 21-40 >>
všichni fanoušci
(52)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace