foto

Laetitia Casta

  • nar. 11.5.1978 (39 let)
    Pont-Audemer, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodilá Francouzka LAETITIA CASTA je jednou ze světových modelek, která se stala uznávanou herečkou. V roce 1999 se poprvé objevila ve filmu Astérix et Obélix Contre César. V roce 2010 byla obsazena do role Brigitte Bardot ve filmu Gainsbourg. LAETITIA CASTA začala se svou modelingovou kariérou v 15 letech a k jejím presti žním kampaním patří L ́Oréal, Dior a Chanel. Objevila se na více než 100 titulních stranách časopisů včetně Rolling Stone a kalendáře Pirelli. Momentálně je tváří parfému Ralpha Laurena Notorious. V roce 2010 zahajovala módní přehlídku značky Louis Vuitton podzim/zima.

Dcinema

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
Des Apaches
2014 Sex v Paříži
Una donna per amica
2013 Des Lendemains qui chantent
Une histoire d'amour
2012 Do Not Disturb
Smrtelné lži
2011 Derrière les murs
Knoflíková válka
Ostrov
2010 Serge Gainsbourg
2009 Tvář
2008 Jeune fille et les loups, La
Narozeni v 68
2006 Velký apartmán
2004 Luisa Sanfelice (TV film)
Vos Français de coeur (TV film)
2003 Bloudění
2002 Rue des plaisirs
2001 Âmes fortes, Les
2000 Cigán
1999 Asterix a Obelix
1997 Sports Illustrated: Swimsuit '97 (TV film)

TV seriály

2000 Modrý bicykl (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Models (TV film)
2010 Yves Saint Laurent: spalující láska (TV film) - a.z.
2009 La traversée du désir
2005 French Beauty (TV film)
Premiers pas (TV film)
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2000 Stars and Bras (TV film)
1999 Enfoirés: dernière édition avant l'an 2000, Les
Sports Illustrated: Swimsuit '99 (TV film)
1993 Zone interdite (TV seriál)

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Rihanna - Te Amo (hudební videoklip)
2006 Best of Chris Isaak (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ve mně

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ve mně

Producentská filmografie

Filmy

2016 Ve mně

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace