foto

Ginette Magny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Le Rire
2016 Janův syn
Nový život Paula Sneijdera
2014 Le Vrai du faux
Sloní píseň
2013 Když jsme byli kluci
2012 Imaginaerum
Omertà
2011 Café de Flore
Le sens de l'humour
2010 Une vie qui commence
2009 Doigts croches, Les
Polda po tátovi
2008 Le Banquet
2007 Jak přežít vlastní matku
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Secret de ma mère, Le
2005 Dar od Boha
Les Boys IV.
Poslední znamení
2001 Largo (TV film)
1998 Ve službách legie
1994 Mourir d'amour
1990 Princové v exilu
1989 Eddie a Cruiseři 2
Umývání mozků
1987 Hitting Home (TV film)

TV seriály

2010 Mauvais Karma (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Denouement (S06E13)
Ambush (S06E12)
Exile (S06E11)
další epizody (13)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Largo (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1996 Urgence (TV seriál)
1987 Mount Royal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky