foto

Ji-na Choi

  • nar. 15.5.1975 (43 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gut moning peurejideonteu
2007 Hwang Jin-Yi
2005 Hyeolui nu
2004 Kkabuljima

TV seriály

2017 Gunju - gamyeoneui juin (TV seriál)
2016 Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
2009 Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Haengbok hamnida (TV seriál)
Jeoncheoga yeopbange sanda (TV seriál)
2007 Haengbokhan yeoja (TV seriál)
Nalaoreuda (TV seriál)
2005 Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
1997 Yongmangui bada (TV seriál)
1996 Wiheomhan sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace