foto

Omi Vaidya

  • nar. 10.1.1982 (35 let)
    Yucca Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Astro
Mirror Game
2016 Tie the Knot
2015 For Here or to Go?
2014 A Certain Justice
2012 Jodi Breakers
Players
2011 Desi Boyz
Dil Toh Baccha Hai Ji
2009 Why Am I Doing This?
3 Idiots
2007 Rolling
TV Virus
2004 Internet Date

TV seriály

2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Udavačka v šachtě (S04E05)
2007 Greek (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
2005 Kancl (TV seriál)
Nezvaný host (S02E09)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace