foto

Delilah Cotto

  • nar. 26.11.1970 (48 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Possession Diaries
2012 Kidnapped Souls
2007 Prachy mimo zákon
Rána za ranou
2006 Broken Circle
Příběhy ztracených duší
Střepina
2002 Impérium
1999 A Whole New Day
Personals
1996 Sex po telefonu
1989 Opři se o mě

TV seriály

2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Pátý člověk (S05E20)
2005 Cuts (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Svědek vraždy (S02E12)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Oz (TV seriál)
Visitation (S05E01)
1998 Trinity (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Rebels (S06E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky