foto

Jacques Witta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Bon rétablissement !
2012 Bienvenue parmi nous
2010 La Tête en friche
2009 Celle que j'aime
2008 Deux jours à tuer
2007 Jsem z Titova Velese
Náměsíčná země
Rozhovory s mým zahradníkem
2005 Café Transit
Čekání
2004 Lá Fora
2003 Fascínio, O
Podivné zahrady
Soleil assassiné, Le
2002 O delfínu
Papillons de nuit
2001 Zločin v ráji
2000 Capitães de Abril
Harrisonovy květy
1999 Děti z mokřin
La Guerre dans le Haut Pays
1998 Don Juan
1997 Lásky v Lisabonu
Nuit du destin, La
Páni, nebo kluci?
Saraka bô
1996 Cinco Dias, Cinco Noites
1995 Elisa
Fiesta
1994 Tři barvy: Červená
1993 Fio do Horizonte, O
Tři barvy: Modrá
1992 Tous mes maris (TV film)
Un bout de Challenger
1991 Dvojí život Veroniky
1990 Ilha, A
Ransom
1989 Barbare, La
Crime d'Antoine, Le
Hiver 54, l'abbé Pierre
1988 Deux minutes de soleil en plus
1987 Ennemis intimes
Poussière d'ange
1986 Bleu comme l'enfer
1985 Bras de fer
1984 Oiseau de sang
Silvestr u Boba
Thé à la menthe, Le
Zúčtování
1983 Vražedné léto
1981 Asphalte
Promarněné šance
Rends-moi la clé!
1980 Entourloupe, L'
1979 Rien ne va plus
1978 Vas-y maman
1977 Poslední polibek
Un moment d'égarement
1976 Attention les yeux
L'ordinateur des pompes funèbres
Première fois, La
1975 Agrese
Katrin a spol.
L'homme du fleuve
Zig zig
1974 Dites-le avec des fleurs
Force 8
Führer en folie, Le
1973 Anges, Les
Běží, běží po předměstí
Gants blancs du diable, Les
1972 Jeux pour couples infidèles
1969 Slogan
1966 Surface perdue
1962 Zlatý salamandr
1960 Moranbong, une aventure coréenne
1959 Děti větrné volnosti

TV seriály

1988 Coup de foudre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace