foto

Aren Hansen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Altered Skin
2017 Obyčejné dny
2016 Jean of the Joneses
2013 It Was You Charlie
2010 Modra
2008 Only

TV seriály

2019 Jann (TV seriál)
2016 Four in the Morning (TV seriál)

TV pořady

2013 The Amazing Race Canada (TV pořad)
2012 Canada's Got Talent (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace