foto

Lisa Robison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Zombie (TV film)
2017 Cop and a Half: New Recruit (TV film)
2016 Autumn in the Vineyard (TV film)
Most, díl 2. (TV film)
The Real MVP: The Wanda Durant Story
2015 Kořeny minulosti (TV film)
Moje neviditelná sestra (TV film)
R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2014 Lhát se nemá (TV film)
2013 Bostonské tornádo (TV film)
Lovci bájných relikvií (TV film)
2012 The Wishing Tree (TV film)
2011 Hamlet
Matty Hanson and the Invisibility Ray
2010 Laskavý dotek (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
2008 Génius
Vesmírná exploze (TV film)
2007 They Wait
2004 Dokonalý pár (TV film)
2003 Můj život beze mne
2002 Zákon: porušen
2001 Turbulence 3: Heavy Metal

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
2017 Date My Dad (TV seriál)
2014 Continuum (TV seriál)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Waning Minute (S03E07)
Minute to Win It (S03E03)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Listen (S02E08)
Second Skin (S02E04)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2008 jPod (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Letní vedra (S05E09)
Lokace: Los Angeles (S05E06)
Leť, holubičko (S05E03)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lesk a bída (S04E10)
Lekce číslo jedna (S04E07)
Limity (S04E04)
další epizody (4)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Lásko moje sbohem (S03E10)
Leť, běž, nebo jdi z cesty (S03E09)
další epizody (7)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Lekce v toleranci (S02E09)
Lapené světlo (S02E07)
další epizody (4)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Liberálně (S01E10)
Letíme do New Yorku (S01E06)
další epizody (7)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
War and Peace (E21)
The Manipulator (E19)
Love and Death (E17)
další epizody (7)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lunární cyklus (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace