foto

Robin Duke

  • nar. 13.3.1954 (65 let)
    St. Catharines, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Portrait of a Serial Monogamist
2014 Rocky Road (TV film)
2012 I, Martin Short, Goes Home (TV film)
2005 Getting Along Famously (TV film)
2000 Dirigent (TV film)
Quints (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
1998 Blind Men (TV film)
Degas and the Dancer (TV film)
1996 Jako vejce vejci
1995 Stuart Saves His Family
1994 Rukojmím na jeden den (TV film)
Zbožňuju trable
1993 Friends of Gilda (TV film)
Na Hromnice o den více
1992 Jenom Ty
Zlatá žíla
1991 Motorama
1989 I, Martin Short, Goes Hollywood (TV film)
1987 Inseminátor
1986 Klub ráj
1985 Last Polka, The (TV film)
1979 Běžec

TV seriály

2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Roadkill (S05E10)
2017 Muž hledá ženu (TV seriál)
Blood (S03E10)
Cake (S03E09)
Dolphin (S03E08)
další epizody (4)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Balloon (S02E10)
Eel (S02E09)
Fuse (S02E08)
další epizody (10)
Schitt's Creek (TV seriál)
Lawn Signs (S02E12)
Ronnie's Party (S02E10)
Moira vs. Town Council (S02E06)
další epizody (5)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Scepter (S01E10)
Teacup (S01E09)
Branzino (S01E08)
další epizody (5)
2006 Getting Along Famously (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a letadlo (S01E12)
1999 George and Martha (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Řezbářka (S04E09)

Host

TV pořady

1988 The Second City Toronto 15th Anniversary (TV pořad)
1985 Martin Short: Concert for the North Americas (TV pořad)
1976 Second City TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace