foto

Mark Sanders

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 For Love and Honor (TV film)
I'll Be Home for Christmas (TV film)
2015 Charming Christmas (TV film)
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
Dvě svatby (TV film)
2009 The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Kybernátor
2007 Smrt z podzemí (TV film)
Terapie jinak
2004 Kostka 0
2002 Americké psycho 2
Kostka 2 - Hyperkrychle
2001 Medvídci
2000 Franklin a Zelený rytíř
1999 Shapeshifter
1998 Prvních 9 1/2 týdne
Teen Knight
Teenage Space Vampires
1997 Profesionální lovec 2
Stag
1996 Maska smrti
Pomsta jestřába
Profesionální lovec
1995 Ski Hard
1994 Bolt
Lyžařská škola 2

TV seriály

2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Záhadný telefonát (S01E11)
Anastázie (S01E10)
Duchové (S01E09)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Noční střelba (S01E06)
Léto ve městě (S01E03)
V přestrojení (S01E02)
2015 Good Witch (TV seriál)
2009 Majority Rules! (TV seriál)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
The Blobheads (TV seriál)
2002 Kybernetická honička (TV seriál)
2001 Quads! (TV seriál)
2000 Marvin the Tap-Dancing Horse (TV seriál)

Dokumentární

2016 Melody Makers

Producentská filmografie

Filmy

2011 Dům u vycházejícího slunce

Dokumentární

2016 Melody Makers

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky