foto

Gavin Polone

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Populace 436
1998 Špinavý kšefty
1997 Jak dobýt Hollywood...

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 Twisted (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace