foto

Gavin Polone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Populace 436
1998 Špinavý kšefty
1997 Jak dobýt Hollywood...

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)

Dokumentární

2018 This Changes Everything

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 Twisted (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Bonus Check (E18)
The Sleepover (E17)
The Celebrity (E12)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky