foto

Joseph A. Porro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Krásná a zvrácená (TV film)
2013 Muž taiči
2011 Ji su tian shi
2010 Z neoficiálních zdrojů
2008 V utajení (TV film)
2007 Resident Evil: Zánik
2006 Ultraviolet
2003 Music man (TV film)
2002 Equilibrium
2000 Tenkrát na východě
1999 Myšák Stuart Little
Třinácté patro
1998 Blindness
Chobotnice
Godzilla
Tráva je zlatej důl
1996 Den nezávislosti
Maximální riziko
Souboj cti
1995 Power Rangers: Film
1994 Hvězdná brána
1993 Super Mario Bros.
Tombstone
1992 Stín vlka
Univerzální voják
1991 Dvojitý zásah
Ideální zbraň
Kickboxer 2 - Cesta zpátky
1990 Lví srdce
Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder, A (TV film)
Seznamte se s Applegatovými
Smrtící zatykač
Temný anděl
1988 Hrůzná noc 2
Sliz
1987 Na prahu temnot
1986 Neon Maniacs
Stoogemania

TV seriály

2019 The Mandalorian (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
The Orville (TV seriál)
The Road Not Taken (S02E14)
Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow (S02E13)
Sanctuary (S02E12)
další epizody (13)
2018 The Orville (TV seriál)
Ja'loja (S02E01)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
New Dimensions (S01E11)
Firestorm (S01E10)
další epizody (12)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Salem (TV seriál)
The Beckoning Fair One (S02E07)
Ill Met by Moonlight (S02E06)
The Wine Dark Sea (S02E05)
další epizody (7)
2014 Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
další epizody (13)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
The Prophet (S02E21)
The Collector (S02E20)
další epizody (11)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
Giving Up the Ghost (S02E10)
The Curse of the Ninth (S02E09)
další epizody (20)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Shadow Boxer (S01E11)
Ghost Bride (S01E10)
Voices (S01E09)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace