foto

Julie Weiss

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Má večeře s Hervém (TV film)
2017 Listopadoví vrazi
2012 Hitchcock
Rozdvojená mysl (TV film)
2011 Hlavně nezávazně
2010 Smrt v Šanghaji
2009 Snížit se
Zakletý v čase
2008 Zvláštní škola
2007 Ledově ostří
Mission Zero
Slipstream
2006 Bobby
Hollywoodland
2005 Finty Dicka a Jane
Paní Harrisová (TV film)
2003 Ztracené
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Frida
Kruh
2001 Srdce v Atlantidě
2000 Sejměte Cartera
Téměř dokonalý zločin
Život hvězdy
1999 Americká krása
1998 Graceland
Jednoduchý plán
Strach a hnus v Las Vegas
1997 Here Dies Another Day
Na ostří nože
Touch
1996 Marvinův pokoj
1995 12 opic
1994 Může to potkat i vás
1993 Dům z karet
Nahý v New Yorku
Nevinné tahy
Portrét (TV film)
1992 Líbánky v Las Vegas
1991 Manželské rošády
1990 Nováček
1989 Ocelové magnólie
Zlá macecha
1988 1969
Tequila Sunrise
1987 Spiknutí lásky (TV film)
Stranger in My Bed (TV film)
Vládci vesmíru
1986 Smrtící triky
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Jiný život
Vražedný ráj
1984 Rodinná tajemství (TV film)
The Dollmaker (TV film)
1983 Independence Day
Second Thoughts
Testament
Vesmírný lovec
1982 Elephant Man, The (TV film)
Little Gloria... Happy at Last (TV film)
Tančím, jak nejrychleji dovedu
1979 3 by Cheever: O Youth and Beauty! (TV film)
3 by Cheever: The 5:48 (TV film)
1975 Mr. Sycamore

TV seriály

2016 Jedna noc (TV seriál)
The Beach (E01)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace