foto

Patrick Gleeson

  • nar. 9.11.1934 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Television Assassination
1991 Kvílení vlkodlaků VI
1988 Erotika, zlatý důl
Perfect People (TV film)
1987 Okno z ložnice
Smrtonosná iluze
V sebeobraně (TV film)
1985 Zoo Gang, The
1982 The Plague Dogs
1976 Crossroads

TV seriály

1991 Hollywood Detective (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1985 Ewoks (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1967 Luke

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky