foto

Martin Bargiel

  • nar. 16.3.1980 (39 let)
    Tychy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gier (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Augenblicke (studentský film)
2010 Abenteuerspielplatz
2005 Trauerspiel (studentský film)
2004 00 (studentský film)
2001 Der Anruf (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Augenblicke (studentský film)
2010 Abenteuerspielplatz
2005 Trauerspiel (studentský film)
2004 00 (studentský film)
2001 Der Anruf (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Augenblicke (studentský film)
2010 Die Abmachung (studentský film)
2008 Dolores and the Nighthawks (studentský film)
2005 Der Kompromiss (studentský film)
2001 Der Anruf (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Augenblicke (studentský film)
2010 Abenteuerspielplatz
2005 Trauerspiel (studentský film)
2004 00 (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky