foto

Jesse Alexander

  • nar. Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Saint (TV film)
2010 Day One (TV film)
2002 Pavoučí teror

TV seriály

2019 Američtí bohové (TV seriál)
House on the Rock (S02E01)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Magic to Make the Sanest Man Go Mad (S01E07)
The Butcher's Knife Cares Not For The Lamb's Cry (S01E04)
2015 Agent X (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
Modus Operandi (S03E03)
2013 Hannibal (TV seriál)
Sorbet (S01E07)
2008 Heroes: The Recruit (TV seriál)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Pravda a následky (S02E10)
Drtivé vítězství (S01E22)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Není co skrývat (S01E07)
2005 Alias (TV seriál)
Venku z pouzdra (S05E05)
Nemilosrdná pravda (S04E03)
2004 Alias (TV seriál)
Odkaz (S03E21)
Odhalení (S03E11)
2003 Alias (TV seriál)
Následky (S03E05)
Temný obrat (S02E17)
2002 Alias (TV seriál)
Mrtvá schránka (S02E04)
Sněhulák (S01E19)
Pouzdro - 2. část (S01E13)
další epizody (4)
2001 Alias (TV seriál)
Odplata (S01E06)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace