foto

Eberhard Esche

  • nar. 25.10.1933
    Lipsko, Německá říše
  • zem. 15.5.2006 (72 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Der Trinker (TV film)
Novalis - Die blaue Blume
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
1981 Braniborské bádání
1980 Levins Mühle
Zrcadlo velkého mága
1979 Professor Tarantoga und sein seltsamer Gast (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
1977 Unverbesserliche Barbara, Die
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
1975 Till Enšpígl
1974 Leben mit Uwe
Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1973 Reife Kirschen
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
1970 Anlauf (TV film)
Vrah je na stadiónu ve Wembley (TV film)
1969 Chytrost nejsou žádné čáry
Ljubow Jarowaja (TV film)
1968 Mord am Montag
Wie man Karriere macht (TV film)
1967 Geschichten jener Nacht
Glasmenageriet (TV film)
1966 Die Ermittlung - Oratorium in 11 Gesängen (TV film)
Die Perser (TV film)
Die Räuber (TV film)
Kleine Prinz, Der (TV film)
Stopa kamenů
1964 Abituriententreffen (TV film)
Glasmenagerie (TV film)
Prozess Richard Waverly (TV film)
Rozdělené nebe
1963 Mord in Riverport (TV film)
Mordaffäre Molitor (TV film)
Nebel
Přísně tajné
Rolando Gomez ist verschwunden (TV film)
1962 Blick auf Philadelphia (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
Mord in Gateway (TV film)
1961 Letzte Nachrichten (TV film)

TV seriály

2002 Charlotte Link (TV seriál)
Das Haus der Schwestern (E02)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1970 Dialog mit Lenin - vyp.
1961 Sieben Kumpel - eine Kamera

Divadelní záznam

1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky