foto

Hans-Peter Minetti

  • nar. 21.4.1926
    Berlín, Německá říše
  • zem. 10.11.2006 (80 let)
    Cheb, Karlovarský kraj, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ledová princezna (TV film)
1992 Miraculi
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
1989 Schatten im Zenit (TV film)
1988 Passage (TV film)
1979 Sněženka a Růženka
1977 Auftrag für M & S (TV film)
1973 Ein idealer Gatte (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Kalkutta, 4. Mai (TV film)
1970 Hart am Wind
1969 Mlhavá noc
1967 Emilia Galotti (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Spur der Steine
Zejście do piekła
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1964 Alaskafüchse
Die Suche nach dem wunderbunten Vögelchen
1963 Carl von Ossietzky (TV film)
Geheimarchiv an der Elbe
Reserviert für den Tod
1962 Die schwarze Galeere
1961 Der Schatten (TV film)
Kuttel
1960 Nackt unter Wölfen (TV film)
Projekt Merkur (TV film)
Wo der Zug nicht lange hält
Zu jeder Stunde
1959 Im Sonderauftrag
Těžká zkouška
1958 Místo činu Berlín
1957 Die letzte Nacht (TV film)
Lissy
Polonia-Express (TV film)
Stopa vede do tmy
Tinko
1956 Das Geisterschloß
Das Stacheltier - Der Querkopf
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
Mutter Courage und ihre Kinder
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy

TV seriály

1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Hallo Partner (E133)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1972 Tajemství And (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Hannes Trostberg (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1961 Urfaust (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky