foto

Walter Jupé

  • nar. 6.4.1916
    Berlín, Německá říše
  • zem. 16.11.1985 (69 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Monolog für einen Taxifahrer
1986 Wie die Alten sungen...
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Ende eines Mäzens, Das
Melanie van der Straaten (TV film)
1981 Die verschwundene Madonna (TV film)
Spravedliví z Kummerowa
1979 Das Friedensfest (TV film)
1976 Das Abenteuer (TV film)
Sein letzter Fall (TV film)
Tisch und Bett (TV film)
1975 Dachlawine (TV film)
Jenny (TV film)
1974 Egmont (TV film)
1973 Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
1971 Liebeserklärung an G.T.
Smrt v zatáčce (TV film)
1970 Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
1969 Projekt Aqua (TV film)
1968 Heroin
Snob, Der (TV film)
1967 Der Snob (TV film)
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
Fernsehpitaval - Der Skandal um Herrn Leberecht von Kotze (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
Spur der Steine
1965 Das Kaninchen bin ich
Der Teufelsschüler (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Seine Kinder (TV film)
Solange Leben in mir ist
1964 Rummelplatz (TV film)
1963 Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
1962 Ach, du fröhliche
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hellseher Drost (TV film)
1961 Sen kapitána Loye
Urfaust (TV film)
1960 Hölzerne Kälbchen, Das
Spotkania w mroku
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
Senta auf Abwegen
Zboží pro Katalánii
1958 Fernsehpitaval - Das Loch in der Mauer (TV film)
1957 Bärenburger Schnurre
Der blaue Aktendeckel (TV film)
Die letzte Nacht (TV film)
1956 Thomas Müntzer
Yvettiny miliony
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
1954 Gefährliche Fracht

TV seriály

1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky