foto

Lalita Ahmed

  • nar. 25.11.1939 (79 let)
    Lucknow, Uttar Pradesh, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Báječný život po životě
Pusher
2009 Láska dneska
2007 Brick Lane
Východní přísliby
2006 Blízký východ
2003 Second Generation (TV film)
2002 Bollywood Queen
1998 Guru in Seven
1996 El último viaje de Robert Rylands
1995 To se může stát i tobě (TV film)
1993 Bhaji na pláži
1992 Wild West
1972 Pebble Mill at One

TV seriály

2016 Going Forward (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Cardiac Arrest (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace