foto

Simon Elliott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 355
2018 The Little Stranger
2017 Dítě v pravý čas (TV film)
Tulipánová horečka
2013 Dávám tomu rok
Zlodějka knih
2012 Byzantium
2011 Železná lady
2010 Burke and Hare
Kouzelná chůva a Velký třesk
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2007 Brick Lane
2004 Sex & Lies (TV film)
2003 Final Demand (TV film)
2002 f2point8
2000 I Saw You (TV film)
1999 Truel
1997 Coming Down
1996 Hard Men
1995 Boston Kickout

TV seriály

2008 Umučení (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
další epizody (15)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Safe as Houses (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky