foto

Simon Elliott

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Malý vetřelec
2017 Dítě v pravý čas (TV film)
Tulipánová horečka
2013 Dávám tomu rok
Zlodějka knih
2012 Byzantium
2011 Železná lady
2010 Burke and Hare
Kouzelná chůva a Velký třesk
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2007 Brick Lane
2004 Sex & Lies (TV film)
2003 Final Demand (TV film)
2002 f2point8
2000 I Saw You (TV film)
1999 Truel
1997 Coming Down
1996 Hard Men
1995 Boston Kickout

TV seriály

2008 Umučení (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Safe as Houses (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace