foto

Simon Elliott

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Tulipánová horečka
2013 Dávám tomu rok
Zlodějka knih
2012 Byzantium
2011 Železná lady
2010 Burke and Hare
Kouzelná chůva a Velký třesk
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2007 Brick Lane
2004 Sex & Lies (TV film)
2003 Final Demand (TV film)
2002 f2point8
2000 I Saw You (TV film)
1999 Truel
1997 Coming Down
1996 Hard Men
1995 Boston Kickout

TV seriály

2008 Umučení (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Safe as Houses (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace