foto

Christopher Ryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 V časové tísni
1989 Moucha II
1987 Dokonalá zrada (TV film)
1985 Rainbow War
1984 Policejní akademie
1982 Grey Fox, The

TV seriály

1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace