foto

Džun Fubuki

  • nar. 12.5.1952 (67 let)
    Tojama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mačine no owari ni
Sora no restaurant
2018 Cuma jo bara no jó ni: Kazoku wa curai jo 3
Júkan hótei: Seven days (TV film)
2017 Kazoku wa curai jo 2
Mukoku
2016 Mómoku no Jošinori-sensei (TV film)
2015 Deto - Koi to wa Donna Mono Kashira - 2015 natsu hitou (TV film)
Hatachi to ippiki (TV film)
Naše malá sestra
2014 Dakishimetai
Kuroi Fukuin (TV film)
2013 Cuja no joru: Aru ai ni kakawatta onnatači no monogatari
Eien No Zero
Jaký otec, takový syn
Manacu no hóteišiki
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
Present For You 3D
Tókjó kazoku
2012 Akai Kisecu
Haiiro no niji (TV film)
Omuraisu
2011 Ai inoči ~Šindžuku kabukičó kakekomidera~ (TV film)
Freeter, Ie o Kau. SP
Furusato ~Musume no Tabidachi~ (TV film)
Jîn warutsu
Jókame no semi
Kakashi (TV film)
Kokurikozaka kara
Tói hi no jukue (TV film)
Usagi Drop
2010 Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
Saigo no čúšingura
2009 Hataraku Gon! (TV film)
Kofuku no Soup Ikaga? (TV film)
Kurobe no taijó (TV film)
Onna no ko monogatari
Senrjokugai cúkoku (TV film)
2008 Iesutadeizu
Ikigami
2007 Han'oči (TV film)
Hótai club
2006 Goya-champuru
Hariyo no natsu
Probuď se!
Příběhy ze Zeměmoří
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
Tatchi
Tobi ga kururi to
Veronica wa šinu koto ni šita
2004 Higuči keibuho 2: Rio – Suijóbi no sacudžinšha (TV film)
Kamači
Rijú
2003 Gúzen ni mo saiaku na šónen
Pretty Woman
Tegami
Šuka: Keišičó kjóhaku džiken (TV film)
2002 Tegami
Yoru o kakete
2001 Kairo
2000 Home Sweet Home
Kōrei (TV film)
Manuke sensei
Suri
1999 Coquille
Karisuma
Kinjú fušoku rettó: Džubaku
1998 Kokoro no tobira (TV film)
Manuke sensei (TV film)
Reibjó densecu: Gekidžóban
1997 Curibaka nišši 9
Koi to hanabi to kanranša
1996 Koišikawa no uči (TV film)
1995 Ašita
Toki no kagajaki
1994 Mainiči ga nacujasumi
1993 Mizu no tabibito: Samurai kizzu
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
Za Chugaku kyoshi
1991 Muno no hito
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
1987 Murasaki Shikibu: Genji monogatari
1983 Dansen (TV film)
Kita no kuni kara '83 fuyu (TV film)
1982 Space Adventure Cobra
1981 Kemonotači no acui nemuri
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 1 (TV film)
1980 Gendži monogatari (TV film)
Gobančó júgiriró
Hirošima no tatakai: Hadaši no Gen – Part 3
1979 Jomigaeru kinró
1978 Genshiryoku sensô
Hi no tori

TV seriály

2019 Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
Mikazuki (TV seriál)
Saka no točú no ie (TV seriál)
2018 Hanbun, Aoi (TV seriál)
Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
2017 Haha ni naru (TV seriál)
Jasuragi no sato (TV seriál)
2016 Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
2011 Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Šidžúkuniči no recipe (TV seriál)
2010 Kjúkei no kója (TV seriál)
2009 Konkatsu! (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
Tsure ga utsu ni narimashite. (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 Rondo (TV seriál)
2005 Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2004 Orenji deizu (TV seriál)
Tokio chichi he no dengon (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
Toshishita no Otoko (TV seriál)
2002 Satorare (TV seriál)
Shoro Nagashi (TV seriál)
2001 Honmamon (TV seriál)
1999 Shin Oretachi no Tabi (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
1997 Risou no Joushi (TV seriál)
1996 Hamidaši keidži džónecukei (TV seriál)
Pure (TV seriál)
1995 Saiko no Kataomoi (TV seriál)
Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
1992 Natsu no Arashi! (TV seriál)
Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1987 Mama wa Idol (TV seriál)
1982 Sailor Fuku to Kikanju (TV seriál)
1979 Ašura no gotoku II (TV seriál)
1977 Kishibe no arubamu (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky