foto

Shay Cunliffe

  • nar. Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Dámský klub
Padesát odstínů svobody
2017 Padesát odstínů temnoty
Psí poslání
2015 Nesmrtelný
Tajemství jejich očí
Zocelovací kúra
2013 Millerovi na tripu
WikiLeaks
2012 Bourneův odkaz
Máme rádi velryby
2011 Monte Carlo
2010 Poznáš, až to přijde?
2009 2012
Až tak moc tě nežere
Je to i můj život
2007 Bourneovo ultimátum
Maminčin mazánek
Nestanu se tvojí ženou
Vdáš se, a basta!
2005 Základ rodiny
2004 Pravidla boje
Silver City
Španglicky snadno a rychle
2003 Alex a Emma
Co ta holka chce
2002 Dost
2001 Listopadová romance
Večeře u přátel (TV film)
2000 Super kšeft
1999 Annie (TV film)
Druhá šance
Jezero zapomnění
1998 Město andělů
Žaloba
1997 Ještě blbější
1996 Jako vejce vejci
Osamělá hvězda
1995 Dolores Claiborneová
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1994 Hamouni
1993 Muž bez tváře
Věc cti
1992 O myších a lidech
1991 Oheň lásky
Summer My Father Grew Up, The (TV film)
1990 Dlouhá cesta domů
1989 Počkej do jara, Bandini
1988 Miracle Mile
Míle od domova
1987 Temné síly
1986 Vražedné hry
1985 DARYL
Dlouhé horké léto (TV film)
1984 Paní Soffelová

TV seriály

2020 Westworld (TV seriál)
Crisis Theory (S03E08)
Passed Pawn (S03E07)
Decoherence (S03E06)
další epizody (8)
2003 Zázraky (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Monte Carlo

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky