foto

Antonio Manzini

  • nar. 1964
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tutta colpa di Freud
2006 Stačí jen málo
2005 Želvy na zádech
2004 Prázdné vzpomínky
2003 V moci pekla (TV film)
2002 Altra donna, L' (TV film)
2001 Non è giusto
Vzhůru do revoluce!
2000 Storia qualunque, Una (TV film)
1999 Falcone (TV film)
Gialloparma
Titus
1998 Due volte nella vita

TV seriály

2010 Tutti per Bruno (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2002 Vento di ponente (TV seriál)
1998 Una donna per amico (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Zio Gaetano è morto
2015 Uno per tutti
2012 I 2 soliti idioti
2011 Delitto di Via Poma, Il (TV film)
2008 Come Dio comanda
2004 Il siero della vanità

TV seriály

2018 Rocco Schiavone (TV seriál)
Prima che il gallo canti (S02E04)
Pulvie et Umbra (S02E03)
Tutta la verità (S02E02)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
Pulizie di primavera (S01E06)
Bylo to v květnu (S01E05)
Mimo sezónu (S01E04)
další epizody (6)
2012 Benvenuti a tavola (TV seriál)

Režijní filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Rocco Schiavone (TV seriál)
Prima che il gallo canti (S02E04)
Pulvie et Umbra (S02E03)
Tutta la verità (S02E02)
další epizody (4)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
Pulizie di primavera (S01E06)
Bylo to v květnu (S01E05)
Mimo sezónu (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace