foto

Lutz Friedrich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
1965 Ein Wort zur rechten Zeit (TV film)
Revision (TV film)
Und das soll Liebe sein? (TV film)
1964 Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Der Kammersänger (TV film)
1963 Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Mordaffäre Molitor (TV film)
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Eva und der neue Adam (TV film)
Peter und der Kaktus (TV film)
1961 Stöpsel (TV film)
1960 Die Talente (TV film)
Parole Freies Deutschland (TV film)
Steine im Weg (TV film)
1959 Der Ritter vom Mirakel (TV film)
Ultimatum (TV film)

TV seriály

1965 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Haus am See (E02)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Spiel vor dem Feind (divadelní záznam)
1959 Der Alchimist (divadelní záznam)
1955 Solche Zeiten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky