foto

Lance Lewman

  • nar. 8.8.1960 (58 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fishbowl
2010 Kalamity
2009 Krvavá jízda
2001 Rána do srdce (TV film)
1999 NetForce (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
1987 Riot on 42nd St.
1986 Breeders

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2012 Himalájští jeskynní lidé (TV film) - vyp.
2011 Projekt pro Ground Zero (TV film) - vyp.
2010 Atomic Jihad: Ahmadinejad's Coming War for Islamic Revival and Obama's Politics of Defeat - vyp.
Paul McCartney Really Is Dead: The Last Testament of George Harrison
2008 Vraždící predátoři (TV seriál) - vyp.
2007 Farewell Israel: Bush, Iran, and the Revolt of Islam - vyp.
2002 TABU (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace