foto

Ryan Rajendra Black

  • nar. 10.6.1973 (46 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Vražedná chapadla (TV film)
2004 Seven Times Lucky
Stryker
2002 Vysoká hra (TV film)
2000 Průhledné lži (TV film)
1994 Dance Me Outside
1993 Geronimo (TV film)

TV seriály

2009 Cashing In (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Totem Mole (E12)
2003 Moccasin Flats (TV seriál)
2002 Náhodná cesta (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Full Disclosure (E02)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
The Rez (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky