foto

Joan Vohs

  • nar. 30.7.1927
    St. Albans, New York, USA
  • zem. 4.6.2001 (73 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Lure of the Swamp
1956 Terror at Midnight
1955 Fort Yuma
1954 Cry Vengeance
Sabrina
1953 Crazylegs
Fort Ti
Vice Squad
1951 As You Were
I'll See You in My Dreams
Královská svatba
1950 County Fair
Girls' School
1949 My Dream Is Yours
Nádherný pocit
The Girl from Jones Beach
The Inspector General
Yes Sir That's My Baby

TV seriály

1966 Family Affair (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Whistler (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace