foto

Ajumi Itó

  • nar. 14.4.1980 (40 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Story Game
2019 Cheer danši!!
Labyrinth of Cinema
2017 Hirugao
Sekigahara
2016 Dance! Dance! Dance!
2014 Judge!
Pandora - Eien no Inochi (TV film)
Umoreru (TV film)
2013 Dobrák Jonosuke
Shanidāru no hana
2012 Konshin
Soup: umare kawari no monogatari
2011 GANTZ: Perfect Answer
2010 Bandeidži
Hana no ato
Solanin
2009 Final Fantasy VII: On the Way to a Smile - Episode: Denzel
Čanto cutaeru
2008 Aoi tori
Tokio!
2007 Kayôkyoku dayo jinsei wa
Kitokito!
Tōku no sora ni kieta
2006 Chekeraccho!!
Kórogi
Oyayubi sagashi
Tao qi ren xing
Wu qing yuan
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
Dazai Osamu Monogatari (TV film)
Final Fantasy VII: Advent Children
Hôrudo appu daun
Katen-koru
Last Order: Final Fantasy VII
2004 Amemasu no kawa
Believer
Hana to Arisu
Kagen no cuki
Kurisumasu Kurisumasu
Kyō no dekigoto
Mask de 41
Rijú
2003 Sajonara, Kuro
Sova
2001 Ririi Šušu no subete
2000 Ničijóbi wa owaranai
1999 Nodo džiman
1998 Doktor játro
Mizu no naka no hachigatsu (TV film)
Sada
1996 Suwarôteiru
1994 Onnazakari
1993 Mizu no tabibito: Samurai kizzu

TV seriály

2020 70-sai, hadžimete umimašita seventy uizan (TV seriál)
Kosodate wa seišun da! (E08)
Papa, šindžau kamo (E07)
Ija ija ija ija ija ija-ki (E06)
další epizody (8)
Tario: Fukušú daikó no futari (TV seriál)
2019 Nusumareta kao: Miatari sósahan (TV seriál)
Poison daughter, holy mother (TV seriál)
Saka no točú no ie (TV seriál)
2018 Ašita no kimi ga motto suki (TV seriál)
Heisei sasamejuki (TV seriál)
2017 Cecile no Mokuromi (TV seriál)
2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
Wataši o hanasaneide (TV seriál)
2015 Konkacu deka (TV seriál)
So no Otoko, Ishiki Takai Kei (TV seriál)
2014 Hirugao (TV seriál)
2013 Kaen kita no eijú aterui den (TV seriál)
Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
Saijo no Puropozu (TV seriál)
Taiyo no Wana (TV seriál)
2012 Kekkon šinai (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
O-PARTS (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Ohisama (TV seriál)
2006 Top Caster (TV seriál)
2002 Wedding Planner (TV seriál)
1999 Lipstick (TV seriál)