foto

Remy Auberjonois

  • nar. 21.1.1974 (44 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Half the Perfect World
2014 Stejná srdce (TV film)
The Money (TV film)
2013 Maid's Room, The
Učitelka angličtiny
2012 Cena peněz
Hemingway a Gellhornová (TV film)
2010 Fair Game
2009 Asylum Seekers
International
Possible Side Effects (TV film)
2007 Michael Clayton
2005 Reality Trap, The
2004 2BPerfectlyHonest
1999 Loser Love
1997 Snide and Prejudice
1988 Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)

TV seriály

2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Přestupní stanice (S01E14)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Corner Store Crossfire (S01E22)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Dimebag (S03E04)
Baggage (S03E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Špinavé vítězství (S06E19)
Zbraně pro každého (S06E15)
The Debate (S06E12)
2014 Believe (TV seriál)
Pozůstalí (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Unpleasant Truths (S01E07)
Nultá hodina (TV seriál)
666 Park Avenue (TV seriál)
Sins of the Fathers (E11)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Rukojmí (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zlá krev (S04E09)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Made in Jersey (TV seriál)
Next Caller (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)
Mildred Pierceová (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
We'll Always Have Paris (E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Věř ve své sny (S03E02)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Známost (S07E06)
2006 Tráva (TV seriál)
Musíme najít ty prsty (S02E07)
Potřebujeme tajnou místnost (S02E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Proklouznutí (S05E11)
2005 Tráva (TV seriál)
Mrtvá zóna (S01E06)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mrchožrout (S06E04)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Zátoka zadaných sviní (S01E03)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dobrá noc před námi (S01E05)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Blood Stripe

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Blood Stripe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace