foto

Michael L. Sale

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Glide
2018 Mrakodrap
2017 Hráčské doupě
2016 Centrální inteligence
2015 Zocelovací kúra
2014 Tammy
2013 Millerovi na tripu
2012 Kde je Albert?
2011 Demoted
Pařba v Bangkoku
Ženy sobě
2010 Dostaň ho tam
1993 For Goodness Sake

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)

Dokumentární

1993 The Unknown Marx Brothers (TV film)

TV pořady

2001 Scariest Places on Earth, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace