foto

Stephen J. Lineweaver

  • nar. 1955
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Bigger
2016 Centrální inteligence
2015 Méďa 2
2014 A Bit of Bad Luck
Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Applebaum (TV film)
Méďa
2011 Mardi Gras: Jarní prázdniny
2010 Chlupatá odplata
Chůva v akci
Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
2008 Velcí bratři
2007 Ledově ostří
2006 Soví houkání
Veselý prachy
2005 Už jsme tam?
Větší než nebe
2004 Sexbomba od vedle
2002 Sněžní psi
2001 Super finta
2000 Lulu se vrací
Zab tu mrchu!
1999 Jiná láska
1998 Dopisy od vraha
1996 Jerry Maguire
1995 Ace Ventura 2: Volání divočiny
Phobophilia: The Love of Fear (TV film)
Tommy Boy
1994 Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
Junior
Poldové a zloději
Princezna
1993 Dospívání po americku
1992 Mládí
1989 Rosalie Goes Shopping
1987 Hříšný tanec
1986 Něco divokého
1985 Po zavírací době
1984 Bratr z jiné planety
Pravidla velkoměsta

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Blood of Patriots (S02E10)
Identity, Part 2 (S02E09)
Identity, Part 1 (S02E08)
další epizody (9)
2018 The Orville (TV seriál)
Ja'loja (S02E01)
2017 Sun Records (TV seriál)
Finishing School (E08)
No Favors Here (E07)
Who They Were Meant to Be (E06)
další epizody (8)
The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
New Dimensions (S01E11)
Firestorm (S01E10)
další epizody (12)
2007 Cavemen (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2014 A Bit of Bad Luck

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace