foto

Šihori Kandžija

  • nar. 12.12.1985 (32 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bókjó
Kekkon
2016 Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
Omiya-san 2016 (TV film)
2015 Itamu Hito
Meikyu Sousa (TV film)
2014 Bankúbá no Asahi
Idainaru, šurarabon
Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
Mama ga Ikita Akashi (TV film)
Mi o Cukuši rjóričó (TV film)
Sakura Housara (TV film)
Sukuitai!
Širajuki-hime sacudžin džiken
2013 Adži ičimonme (TV film)
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Kučizuke
2012 Bokutači kjúkó: A rešša de ikó
Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
Mó júkai nante šinai (TV film)
One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
Paikaji nankai sakusen
2011 Adži ičimonme (TV film)
Hanajome no čiči (TV film)
Koisuru Kimuchi (TV film)
2010 Goruden suranba
Rinne no Ame
2009 Bokura no wandafuru deizu
General Rouge no gaisen
Parēdo
Shûkatsu no musume (TV film)
2008 Average (TV film)
Torishimarare Yaku Shinnyu Shain (TV film)
Za kódo: Angó
2007 Ai no rukeiči
Aozora no ruretto
Eve no Okurimono (TV film)
Hôtai kurabu
Sai Ren
Šindó
2006 Hjóten (TV film)
SaiKano
Yoru no pikunikku
2005 Karaoke
Naisu no mori: The First Contact
Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
Shiryôha
Tantei Jimusho 5: 5 Number de Yobareru Tanteitachi no Monogatari
2004 Survive Style 5+
Suwingu gâruzu
2002 Sangeki-kan: Yumeko

TV seriály

2018 Repeat (TV seriál)
2017 Kanjo Hachi Gosen (TV seriál)
Onna džóšu Naotora (TV seriál)
2016 Hayako Sensei, Kekkon Surutte Honto Desu Ka? (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi 2 (TV seriál)
女くどき飯 Season 2 (TV seriál)
2015 Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
女くどき飯 (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Ofukou-san (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Yoshiwara Uradoshin (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
Kazoku no uta (TV seriál)
Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Hanawake no Yon Shimai (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Keibuho Yabe Kenzou (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
2007 Chiritotechin (TV seriál)
Suši ódži! (TV seriál)
2005 Dekabeya (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace