foto

Lívia Serpa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Familia sumergida
Mama Brasil
O Nome da Morte
2015 Mlžení
2014 Boogaloo a Graham
2009 Insolação
2008 Istorii o pravach čelověka
Linha de Passe

TV seriály

2009 Som e Fúria (TV seriál)
2006 Synové karnevalu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Santiago

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace