foto

Azin Samari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2003 The Bachelorette (TV seriál)

Dokumentární

2019 Lorena (TV seriál)
2018 Tiny Shoulders, Rethinking Barbie
2017 Take Every Wave: The Life of Laird Hamilton
2016 Eva Hesse
ForEveryone.Net
2015 Rock in the Red Zone
2014 Makers: Women in Hollywood
2012 Ethel
Love, Marilyn
2009 Arusi Persian Wedding (TV film)
Zářijové číslo
2005 30 Days (TV seriál)
1999 Independent Lens (TV seriál)

TV pořady

2011 Million Dollar Decorators (TV pořad)
2008 The City (TV pořad)
2006 Hills, The (TV pořad)
2003 Zlatý holky (TV pořad)
2001 The Mole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace