foto

Lisa Tomczeszyn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 The Stanford Prison Experiment
2014 After the Fall
The Better Angels
2008 Akta X: Chci uvěřit
2007 Marlowe (TV film)
2006 Malí rošťáci
2005 Elektra
2004 Kat
1998 The Rose Sisters
1995 Gramps (TV film)

TV seriály

2011 Chaos (TV seriál)
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace