foto

Carole Kravetz Aykanian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Exposed (TV film)
Malý princ
Puerto Ricans in Paris
2012 Bad Girls (TV film)
2011 Danni Lowinski (TV film)
Dcera nejlepšího kamaráda
2009 Staří a neklidní
Washingtonienne (TV film)
2007 Lovci stínů
2005 Matador
2003 Presumpce viny
2002 Těžký zločin
2001 Přízračný svět
1998 Jediná správná věc
1996 The Disappearance of Garcia Lorca
1995 Ďábel v modrém
1993 Láska, podvod a loupež (TV film)
Laurel Avenue (TV film)
Zlatý poklad Herodese Velikého
1992 Jeden chybný krok
Skica smrti (TV film)
1991 Město v dešti
Rozhodnutí
1989 Dance of the Damned
Zlá půlnoc

TV seriály

2017 Hráči (TV seriál)
Yay Area (S03E10)
Alley-Oops (S03E08)
Make Believe (S03E05)
další epizody (4)
2016 Power (TV seriál)
Trust Me (S03E08)
Help Me (S03E05)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Aféra (TV seriál)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
207 (S02E07)
Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
Why Her? (S02E06)
Like We're Any Other Couple (S02E03)
2014 Salem (TV seriál)
The Vow (S01E01)
2013 Život je boj (TV seriál)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Oslava pro Betty (S01E09)
další epizody (6)
2003 Carnivale (TV seriál)
Milfay (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace