foto

Gabriela Kownacka

  • nar. 25.5.1952
    Wrocław, Województwo dolnośląskie, Polsko
  • zem. 30.10.2010 (58 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Odpusť
2003 Powiedz to, Gabi
2002 Pas de deux
1999 Bratobójstwo
Fuks
1997 Dzieci i ryby
1995 Tabatière de l'empereur, La (TV film)
1993 Dobrou chuť (TV film)
1992 Sauna (TV film)
1989 Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
1988 Hanussen
Niezwykla podróz Baltazara Kobera
1987 Nieproszony gosc (TV film)
1986 Kronika milostných nehod
1985 Pismak
Zaglowiec
1983 Nadzór
1982 Spokojne lata
1981 Naivní otázky
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
Narozeniny mladého Varšavana
Ukryty w słońcu
1978 Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Haló, Kozí bradko!
Rekolekcje
1977 Ciuciubabka (TV film)
Pani Bovary, to ja
Rebus
Szarada
1972 Veselka

TV seriály

2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 97 (E97)
Episode 86 (E86)
Episode 85 (E85)
další epizody (45)
Niania (TV seriál)
Frania na aukcji (S05E07)
2004 Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Odnaleźć siebie (S03E22)
1999 Rodzina zastępcza (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky