foto

Mark Soper

  • nar. 19.7.1959 (61 let)
    Boyertown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bílý oleandr
2001 Swordfish: Operace Hacker
2000 Bar Hopping (TV film)
Delicate Instruments
1996 Fenomén
1988 Hřbitovní proměna 2
Rokenrolová parta
1987 Blood Rage
1982 Bouře
Parole (TV film)
Svět podle Garpa
1980 Attica, stát New York (TV film)
Wilson's Reward (TV film)

TV seriály

2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nulová tolerance (S02E01)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky