foto

Radosław Garncarek

  • nar. 20.11.1974 (45 let)
    Bełchatów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kobiety mafii 2
Planeta Singli 3
2008 Jeszcze nie wieczór
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ślad (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Tajemniczy wielbiciel (S02E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S12E02)
Blondynka (TV seriál)
Kapitan (S07E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wyjście awaryjne (S01E03)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Nie ma prostych prawd (S05E03)
Za wszelką cenę (S04E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2013 Lekarze (TV seriál)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Co z oczu to nie z serca (S02E11)
Lekarstwo na miłość (S02E05)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (6)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 7 (E07)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky