foto

Radosław Garncarek

  • nar. 20.11.1974 (46 let)
    Bełchatów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad Boy
Pętla
2019 Kobiety mafii 2
Planeta Singli 3
2008 Jeszcze nie wieczór
2000 Syzyfowe prace

TV seriály

2020 Chyłka - Rewizja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oliwier (S15E12)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ślad (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Na sygnale (TV seriál)
Zła wróżba (S07E06)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Tajemniczy wielbiciel (S02E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S12E02)
Blondynka (TV seriál)
Kapitan (S07E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Bezpieczna odległość (S19E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wybacz mi (S20E24)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wyjście awaryjne (S01E03)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Nie ma prostych prawd (S05E03)
Za wszelką cenę (S04E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2013 Lekarze (TV seriál)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Co z oczu to nie z serca (S02E11)
Lekarstwo na miłość (S02E05)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (6)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 7 (E07)
2007 Fala zbrodni (TV seriál)
Nemezis nie zna smaku porażki (S05E01)
2006 Kryminalni (TV seriál)
W potrzasku (S05E08)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky