foto

Chuck Pacheco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pařba ve Vegas
2006 Alpha Dog
2003 Whatever We Do

TV seriály

2004 Vincentův svět (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace