foto

Maria Paudler

  • nar. 20.6.1903
    Bodenbach bei Tetschen, Rakousko-Uhersko
  • zem. 17.8.1990 (87 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Ay, ay, Sheriff (TV film)
1969 Kellerassel (TV film)
1966 Zwei wie wir... und die Eltern wissen von nichts
1964 Schwarzer Peter (TV film)
1962 Schönes Wochenende (TV film)
1958 Grabenplatz 17
1957 Ferien auf Immenhof
1954 Eine Liebesgeschichte
Keine Angst vor Schwiegermüttern
1953 Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Einmal am Rhein
1951 Professor Nachtfalter
1941 Ehe man Ehemann wird
1938 Das Verlegenheitskind
Mädchen geht an Land, Ein
1937 So weit geht die Liebe nicht
1936 Unsterbliche Melodien
1934 Der junge Baron Neuhaus
1933 Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt
1931 Dokud Straussův valčík zní
Einer Frau muß man alles verzeih'n
Falsche Ehemann, Der
Hurá! Láska je tu!
Sang viennois
Strohwitwer
1930 Ehestreik
Korvettenkapitän, Der
Two Worlds
Velká touha
Zwei Welten
1929 Das letzte Fort
Das närrische Glück
Die fidele Herrenpartie
Großstadtjugend
Liebe im Schnee
1928 Der Raub der Sabinerinnen
Dragonerliebchen
Ein Mädel mit Temperament
Heiratsfieber
Majestät schneidet Bubiköpfe
Mein Freund Harry
1927 Der Bettelstudent
Die indiskrete Frau
Gefährliche Alter, Das
Kleinstadtsünder
Lorelei, Die
Orientexpress
Weiße Spinne, Die
Wochenendzauber
1926 Die vom anderen Ufer
Madam nechce děti
Nezahrávejte si s láskou
Veilchenfresser, Der

TV seriály

1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1971 Frei nach Mark Twain (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Schaufensterpuppen (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky